Ιατρείο Ιωάννινα: Λεωφ. Δωδώνης 44 Ιωάννινα
26510 46672

Γυναικολόγος

ΕΝΟΤΗΤΕΣ

  Δημήτρης Μπαλτογιάννης MD, MHBA

  Ο Δημήτρης Μπαλτογιάννης είναι Μαιευτήρας-Γυναικολόγος με εξειδίκευση στη Γυναικολογική Ογκολογία και στη Λαπαροσκοπική – Ρομποτική Χειρουργική Γυναικολογικών Παθήσεων.

  γυναικολόγος

  Εκπαίδευση & Εξειδίκευση

  Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής Αθηνών και διετέλεσε την ειδικότητά του στην Μαιευτική & Γυναικολογία στo Klinikum Aschaffenburg, Ακαδημαϊκή Κλινική του Πανεπιστημίου Würzburg. Η Μαιευτική κλινική του νοσοκομείου αποτελεί κέντρο περιγεννητικής φροντίδας Level 1, φροντίζοντας ασθενείς με κυήσεις υψηλού κινδύνου από την από όλη την χώρα αλλά και το εξωτερικό. Η γυναικολογική κλινική είναι πιστοποιημένo κέντρο από τη γερμανική εταιρεία γυναικολογικής ογκολογίας (AGO) και την γερμανική αντικαρκινική εταιρεία (DKG).

  Το 2015 ολοκλήρωσε την ειδικότητα του και απέκτησε τον τίτλο του Μαιευτήρα & Γυναικολόγου. Εν συνεχεία εργάστηκε ως επιμελητής (Oberarzt) και διευθυντής τμήματος λαπαροσκοπικής χειρουργικής καθώς και υπεύθυνος του τμήματος γυναικολογικής ογκολογίας. Κατά την 9ετή του εργασία έχει αποκτήσει εμπειρία στην διάγνωση και την αντιμετώπιση του συνόλου των γυναικολογικών καρκίνω

  Κατέχει τον τίτλο MIC II (Minimal Invasive Surgery) από την Γερμανική εταιρεία ελαχίστης επεμβατικής χειρουργικής (AGE), ενώ έχει εκπαιδευτεί στην ρομποτική χειρουργική στο STAN Institute του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Université de Lorraine στην Γαλλία.ν.

  Κατά την παραμονή του στην Γερμανία φοίτησε στο Frankfurt School of Management and Finance και όπου απέκτησε τον τίτλο ΜΗΒΑ (Master in Healthcare Business Administration).

  Κλινικό έργο

  Στο κλινικό του έργο συμπεριλαμβάνονται 1200 γυναικολογικές επεμβάσεις, αρκετές εκ των οποίων περίπλοκες ογκολογικές, επεμβάσεις αντιμετώπισης εν τω βάθει ενδομητρίωσης και χειρουργικής μαστού. Σαν Μαιευτήρας έχει αναλάβει περί τους 1500 τοκετούς, αρκετοί από αυτούς σε κυήσεις υψηλού κινδύνου.

  Δέχεται ασθενείς στο ιατρείο του στην Αθήνα καθώς και στην Κλινική Epicurus (πρώη Μητέρα) στα Ιωάννινα. Είναι μέλος της Α’ Κλινικής Γυναικολογικής Ογκολογίας  και τακτικό μέλος του ογκολογικού συμβουλίου μαστού και γυναικολογικών οργάνων του νοσοκομείου Υγεία.